FASHION HOUSE

Najveći izbor garderobe, obuće i aksesoara svjetski poznatih brendova. Besplatna dostava 

Naručivanje, plaćanje i reklamacije

NARUČIVANJE I PLAĆANJE

Kupovina preko onlajn prodavnice Fashion House je vrlo jednostavna. U nastavku možete pronaći sve neophodne informacije o naručivanju i plaćanju proizvoda.

Registracija/Prijava

Kupovina putem sajta moguća je za sve registrovane korisnike. Proces registracije je jednostavan i možete ga brzo obaviti u jednom koraku potrebana vam je samo mejl adresa.

Pronalazak željenog proizvoda

Do željenog proizvoda možete doći putem glavnog menija izborom kategorije proizvoda koji želite. Kada pronađete proizvod koji želite da naručite, potrebno je da kliknete na njegovu sliku. Klikom na opciju “Dodaj u korpu” željeni proizvod ubacujete u svoju online korpu. Nakon toga klikom na opciju “Završi kupovinu” potrebno je da upišete vašu mejl adresu i pređete na sledeći korak koji se odnosi na adresu i broj telefona za isporuku naručenog proizvoda.

Plaćanje

Plaćanje je moguće kuriru prilikom dostave ili uplatom na naš žiro račun. Plaćanje kuriru prilikom dostave moguće je isključivo u gotovini.

Dostava

Isporuka porudžbine je u roku od dva dana od trenutka naručivanja. Isporuku vrši kurirska služba Naš Ekspres radnim danima od 08:00h do 17:00h. Za sve porudžbine napravljene petkom i vikendom isporuku možete da očekujete u utorak. Dostava se naplaćuje 3 eura za iznos ispod 50e.

Reklamacije

Ukoliko imate reklamaciju na proizvode poručene preko online shop-a možete nam se obratiti putem mejl adrese podrska@fashionhousebutik.me ili na broj telefona +382 69 302099

O nama

Firma Gomi Mont u sklopu koje posluje butik Fashion House osnovana je 2002. godine. Sam naziv Fashion House odslikava jedan savremen odnos prema modnim kućama čiji smo zastupnici. Profesionalizam kao način funckionisanja i stil života dominira u našem odnosu prema poslu.

Ono čemu težimo kao firma jeste da našim potrošačima omogućimo maksimalno zadvoljstvo prilikom kupovine naših artikala.

Fashion House je prvi multibrend butik u Crnoj Gori koji se bavi maloprodajom garderobe, obuće i aksesoara svjestki poznatih brendova. Brendovi koje možete pronaći u našem butiku su : Replay, Guess, Superdry, Fracomina, Kocca, Furla, Coccinelle, Cesare Paciotti, Armani Exchange, Trussardi i mnogi drugi.

Naša misija je da svojom ponudom stvorimo najbolje uslove za potrošače kako bi izrazili svoj lični stil, kao i da se prilikom posjete našem butiku ispune pozitivnom energijom.

Adresa - kako do nas ?

Adresa

Jovana Stojanovića 6, Bar Crna Gora

Radno vrijeme

Ponedeljak-Subota 08:00-21:00h